Työpajat

Nautinnollisten messujen työpajat pidetään Veturitallin viimeisessä salissa. 

  • klo 17:45-18:45 Matka kiellettyyn metsään – Voimauttava vartalomaalaus pareille. Laurelina
  • klo 19:00-20:00 Rakkauden Sonaatti: Aistilliset fellaation ja lingam hieronnan tekniikat. Marina Seppä
  • klo 20:15-21:15 Kivun nautinto. Jouni Forsström
  • klo 21:30-22:30 Passive Play. Julius Elo, Jarkko Partanen
  • klo 22:45-23:45 Emätinfistauksen alkeet Dr. Pleasure

Lue työpajoista lisää alta.

.

Matka kiellettyyn metsään – Voimauttava vartalomaalaus pareille

”Tule heittäytymään ja kokemaan miltä tuntuu siveltimen hipsutus ihollasi ja miltä ihosi näyttää, kun olet kulkenut läpi ”kielletyn metsän” parisi tukemana.”

Laurelina on kuvataiteiden maisteri, hengitysterapiaohjaaja ja taitelija. Laurelina kehitti voimauttavan vartalomaalaus menetelmän naisille vuonna 2018 mahdollisuutena voimautua omaan naiseuteen ja ainutlaatuiseen naisen kehoon. Hän tekee sessioita Tampereella ja ihanissa luontopaikoissa.

Työpaja on uusi aluevaltaus, jossa ideana on kehittää pariskunnille oma tapa kokea voimaantumista ja merkityksellisen hetkiä yhdessä. Tätä ei ole tehty vielä koskaan ennen, joten se on ensimmäinen laatuaan ja saamme heittäytyä yhdessä leikkiin!

Teemana on kielletty metsä, joka kuvastaa sitä kuinka usein kiellämme itseltämme luonnollisimmat asiat, mukaan lukien täyden seksuualisuutemme.

Sessiota kuljettaa sadunomainen tarina, toinen pareista vastaanottaa maalauksen ja toinen eläytyy maalaamiseen. Hetki on rentouttava, rauhallinen, herkkä. Maalaus tehdään selkään, joten enimmiltä osin vaatteet pysyvät päällä tässä työpajassa. Voit tulla kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Mitään kuvataiteellisia eritystaitoja ei tarvita, vain halu heittäytyä ja päästää irti liiasta yrittämisestä ja nauttia lyhyestä värikkäästä hetkestä yhdessä.

Materiaalimaksu per pari 30e

 

Laurelina

.

Rakkauden Sonaatti: Aistilliset fellaation ja lingam hieronnan tekniikat.

Koskettaminen on kahden rakastavan ihmisen erityiskieli, joka on ymmärrettävää vain heille. Koskettamisen kieli on äärimmäisen runollinen, se vaatii hyväilyjen arsenaalin täydennystä, täynnä aistillisia sävyjä ja eroottisia lupauksia.

Tervetuloa oppimaan  aistillinen kehonkieli, jolla voi korvata tuhansia kaikkein lempeimpiä sanoja.

Tämä koulutus  sisältää kauneimmat fellaation ja  lingam hieronnan tekniikat. Kuvittele, että hallitset kauniita huulia, käsiä ja sormia, joilla on paljon kirkkaita tuntemuksia ja sävyjä.

Nämä kaikki yhdistämällä johdatat rakkaasi pitkään kasvavaan orgasmiin, annat rakkaallesi uusia tunteita ja kehität  hänen seksuaalista energiaansa.

Työpaja koostuu kahdesta osiosta: 30 min teoria ja tekniikoiden näyttäminen ja 30 min pariharjoitelua. Jos sinkut osallistuvat, niin siinä aikana kun parit harjoittelevat keskenään, sinkut harjoittelevat dildoilla. Ohjelma sisältää sekä hieronta että fellaatio tekniikoita (noin 12-15). 

Marina Seppä (31) on venäläinen nainen, joka on asunut Suomessa viisi vuotta. Hän opiskeli Venäjällä  mm. seksuaalisen lisäkoulutuksen ohjaajaksi ja opiskelee tällä hetkellä Suomessa hierojaksi.

Marina tarjoaa lingam hieronta ja fellaation taidon koulutuksia.  Opetusohjelmat sisältävät teoriatietoa (mm anatominen rakenne, seksuaaliset reaktiot jne), mutta suurin osa ajasta on harjoittelua.

Hänen opetustekniikkansa antaa sinulle mahdollisuuden omaksua täysin käytännön taitoja, jotta jopa lyhytaikaisen koulutuksen jälkeen sinä pystyt tekemään tekniikoita taitavasti ja taidokkaasti.

https://www.rakkaudenkoukku.fi/

Hinta 15e / hlö, maksetaan paikan päällä.

.

Kivun nautinto

Työpajassa esitellään eri välineiden käyttämistä nautinnollisen kivun tuottamiseen, käydään läpi läpi kipuleikkeihin liittyviä turvallisuuskysymyksiä ja keskustellaan sadomasokismin erilaisista sävyistä.

Työpajan vetää Jouni Forsström (ammattisadisti, seksuaalineuvoja). Hänellä on pitkä ja laaja kokemus sadismista, dominoimisesta ja seksuaalisuudesta.

Demot sisältävät vähäpukeisuutta, monen asteista kipua ja ääntä, ja demokohteeseen jää jälkiä. Osallistujilta ei edellytetä kokemusta tai aiempaa tietoa kivun tuottamisesta tai vastaanottamisesta.

Työpaja on maksuton.

 

Jouni Forsström

.

Passive Play

Kiinnostavatko liikkumattomat leikkikumppanit? Vai kiinnostaako asettautua ja antautua toisen halun kohteeksi?

Työpaja on johdatus leikkeihin, joissa toinen osapuoli on aktiivinen ja toinen passiivinen. Passive Play – työpajassa tutkitaan tätä dominoinnin ja alistumisen muotoa sen moninaisuudessaan. Työpassa on mahdollista tutkia fantasioita täydellisestä halllitsemisesta ja hallittuna olemisesta.

Esineenä oleminen, muumiointi, nukkena oleminen, nukkuvan tai kuolleen leikkiminen voivat olla esimerkkejä passive playsta. Leikissä passiivinen omaksuu alistuvan roolin ja nauttii kohteena olemisesta. Aktiivinen osapuoli taas kiihottuu kontrollin tunteesta ja saadessaan leikkiä toisella.

Käsittelemme roolileikkejä, fantasioita ja muuntautumisen voimaa käytännön harjoitteiden kautta. Tutkimme toisen hallitsemista ja hallittuna olemista leikkisässä ilmapiirissä.

Julius Elo on esitystaiteilija ja yksi Wonderlust-festivaalin perustajista. Hän luo esityskonsepteja ja osallistavia esityksiä, joissa yleisö asetetaan eri tavoin esityksen keskiöön: yksi yhdelle -esityksiä, kehollisia installaatioita, esityksellisiä rituaaleja ja tapahtumia. Hän tekee taiteellista tutkimusta Teatterikorkeakoulussa, opettaa, pitää työpajoja sekä työskentelee alastomuuden, seksuaalisuuden ja kehotekniikoiden parissa.

Jarkko Partanen on Helsinkiläinen koreografi ja yksi Wonderlust-festivaalin perustajista. Hänen töissään seksuaalisuus ja leikkisyys ovat läsnä niin lavalla, kuin sen ulkopuolellakin. Hän on työskennellyt erilaisten kehotekniikoiden parissa kohta 17 vuotta. Kehojen kanssa työskentelyssä intiimiyden löytäminen, oman mielihyvän tunnistaminen ja kommunikaatio ovat hänelle tärkeitä.

Passive Play
Are you interested in immobile play partners? Or would you like to surrender and become the object of someone else’s desires?

This workshop is an introduction to passive play. The workshop inspects this style of domination and submission in its diversity. The workshop allows the examination of the fantasies of controlling and being controlled.

Objectification, mummification, becoming a doll, pretending to sleep, and playing dead can all be examples of passive play. In this type of play, the passive person takes on a submissive role and enjoys being an object. The active counterpart is turned on by a feeling of control and by being able to play with the other person.

The workshop examines role play, fantasies, and the power of transformation. The workshop examines controlling another person and being controlled in a safe environment and playful atmosphere.

Julius Elo is performance artist and one of the founders of the Wonderlust festival. He creates performance concepts and participatory performances where the audience is set at the core of the piece in different ways: one-on-one performances, bodily installations, performative rituals and happenings. He is working on his doctoral studies at Theatre Academy Helsinki, in addition to giving lectures and workshops. He works with nudity, sexuality and bodily techniques.

Jarkko Partanen is a Helsinki based choreographer and one of the founding members the Wonderlust-festival. In his work sexuality and playfulness are present both on and off-stage. Jarkko has been working with different body techniques for almost 17 year. In bodily practises he values finding intimacy, recognizing one’s own pleasure and communication.

Hinta 15e / hlö, maksetaan paikan päällä.

.

Emätinfistauksen alkeet 

Dr. Pleasure suhtautuu naisiin intohimolla ja nauttii nautinnon tuottamisesta. Sadat  tyytyväiset naiset ovat olleet hänen käsittelyssään. Opit työpajassa emätinfistauksen alkeet. Työpaja sisältää myös perusteet sormetukseen ja kokonaisvaltaiseen naisen nautintoon.

Työpaja on tarkoitettu pareille, joista vähintään toisella on fistaukseen sopiva harjoituskappale. Työpajassa käydään siis aluksi fistauksen alkeet ja sen jälkeen pääsee oman parin kanssa harjoittelemaan fistauksen jaloa taitoa. 

Olemme varanneet työpajaan liukkaria ja kumihanskoja, mutta varsinkin, jos olet allerginen, niin ota oma liukkari ja sopivat kertakäyttöiset kumihanskat mukaan. 

 

Siirry sivun alkuun