Esitykset

Nautinnollisten kevätmessujen esitykset pidetään salin esiintymislavalla.

Esityksiä lisätään tänne ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

.

Juuso Kekkonen

Heterohko, eli seksuaaliterveyttä stand upin keinoin

Juuso Kekkonen esittää palasia stand up -luennostaan, jonka kanssa hän kiertää ympäri Suomen kouluja puhumassa teini-ikäisille seksistä, seksuaalisuudesta, sukupuolesta ja ihmissuhteista. Mitkä ovat teinien yleisimpiä kysymyksiä ja mitä muuta Juuso on oppinut kierrettyään vuosia puhumassa näistä aiheista?

Juuso Kekkonen on koomikko ja kirjoittaja, joka on tullut tunnetuksi ennen kaikkea tavastaan purkaa auki seksiin, seksuaalisuuteen, sukupuoleen ja ihmissuhteisiin liittyviä tabuja hauskalla ja informatiivisella tavalla. Hänen omaelämänkerrallinen Outo homo -monologinsa sai sekä QX Awardsin palkinnon vuoden parhaana esityksenä, että Suomen seksologisen seuran Valopilkku -palkinnon. Juuso on kiertänyt kouluissa ympäri Suomea puhumassa näistä aiheista teini-ikäisille vuodesta 2013 lähtien ja hän on tasaisesti yllättynyt, kuinka paljon kouluissa saa kiroilla, jos muistaa kysyä ensin luvan. 

www.facebook.com/thatjuusokekkonen

www.juusokekkonen.fi

Juuso Kekkonen

.

Anustappi-bingo

Helsingin Pyllistys esittää: Anustappi-bingo. Danielle Stiil, Jron Feder ja Rouva Reva pyöräyttävät eteenne performanssimaisen bingon. Luvassa eroottista lukua, bingon pelaamista sekä asiaa ja asiattomuutta anaaliseksistä.

Vierailijana Sinuksi-palvelun anaaliasiantuntija Mikko Väisänen Tampereen Setasta. Tule pelaamaan bingoa ja tapittamaan touhua. Palkinnot on ihan perseestä! Ja tässä bingossa ei takapuoli puudu ja on muutenkin ilmainen.

.

Dolly Diamondé

Striptease

Dolly Diamondé on burleski- ja stripteaselavoilta tuttu ilopilleri, jonka show ei jätä ketään kylmäksi. Hänen viettelevä tyylinsä yhdistelee burleskia, showtanssia, teatteria, sekä ennen kaikkea stripteasen kiusoittelua.

Dolly aloitti stripteasen parissa voitettuaan hopeaa Haluatko Strippariksi 2018-kilpailussa, mutta tanssitaustaa häneltä löytyy jo usean vuoden ajalta. Tämä diiva ihastuttaa varmasti – tanssilajista riippumatta.

Dolly Diamondé


Siirry sivun alkuun