Esitykset

Nautinnollisten messujen esitykset pidetään salin esiintymislavalla.

  • klo 16:30-17:30 Paneelikeskustelu. Juuso Kekkonen, Mr. Jason, Dolly Diamondé, Tiia Forsström
  • klo 18:00-18:15 Minkit. Burleskityyliin suuntautuva tanssiesitys ja yleisön tanssitus
  • klo 18:20-18:25 AtomicAlice. Burleskiesitys Pläski
  • klo 19:00-19:45 Anustappi-bingo. Helsingin Pyllistys esittää: Anustappi-bingo. Danielle Stiil, Jron Feder ja Rouva Reva
  • klo 20:00-20:15 Jouni Forsström. Teaser Kivun nautinto työpajaan. 
  • klo 20:45-21:15 Juuso Kekkonen. Heterohko, eli seksuaaliterveyttä stand upin keinoin
  • klo 22:00-22:10 Kleine Feder. Boylesque
  • klo 22:30-22:40 Heini Mikaela. Triple Trigger Jackson -Drag King show
  • klo 23:00-23:10 Mr. Jason & Emily Joyride – Suomen valovoimaisimmat stripparit
  • klo 23:40-23:50 Dolly Diamondé. Striptease

Lue esityksistä lisää alta.

.
Paneelikeskustelu

Keskustelemassa Juuso Kekkonen, Mr. Jason, Dolly Diamondé ja Tiia Forsström.

.

Minkit

Burleskityyliin suuntautuva tanssiesitys ja yleisön tanssitus.

Minkit on erilaisista ja eri ikäisistä ihanista ja sensuelleista naisista koostuva burleskityyliin suuntautunut tanssiryhmä, joka tarjoilee yleisölleen tanssielämyksiä laidasta laitaan.

Minkeiltä voi odottaa yllätyksiä, joista osa kutkuttaa nauruhermoja ja osa saattaa nostaa hennon punan poskille.

Minkkien tanssia yhdistää ilo liikkeestä, musiikista ja omasta kehosta. Näiden leidien jäljiltä saatat huomata itsekin tuntevasi kerrassaan vastustamatonta hinkua ravistaa, sheikata ja hivellä sydämesi kyllyydestä – ja se on oikein!

Aistikkkuus kuuluu kaikille.

Ajatuksenamme on, että tanssi kuuluu kaikille. Tanssilattialta voit siis löytää ystäväsi, vaimosi, tyttäresi, anoppisi tai naapurisi…

Minkit

.

AtomicAlice

Burleskiesitys Pläski

AtomicAlice on aloittanut burleskin parissa nelisen vuotta sitten, aluksi erilaisissa ryhmissä ja parin vuoden jälkeen sooloartistina. AtomicAlicen esitykset edustavat neo-burleskia, eli esityksissä on klassisen burleskin elementtejä, mutta musiikki, asu ja liikekieli on modernimpaa. Esitykset ovat viihdyttäviä, iloisia, tanssillisia ja naisellisia. 


Messuilla nähtävä esitys on kehoiloittelu nimeltään Pläski. Siinä AtomicAlice kertoo oman naiseuteen kasvamisen tarinansa burleskin keinoin. Kuinka vartaloaan piilottevasta ja häpeilevästä tytöstä kasvaa itseään ja kehoaan ylpeydellä kannatteleva aikuinen nainen.  


AtomicAlisen löydät Facebookista @atomicaliceburlesque ja Instagramista atomicalice_

AtomicAlice

.

Anustappi-bingo

Helsingin Pyllistys esittää: Anustappi-bingo. Danielle Stiil, Jron Feder ja Rouva Reva pyöräyttävät eteenne performanssimaisen bingon. Luvassa eroottista lukua, bingon pelaamista sekä asiaa ja asiattomuutta anaaliseksistä.

Vierailijana Sinuksi-palvelun anaaliasiantuntija Mikko Väisänen Tampereen Setasta. Tule pelaamaan bingoa ja tapittamaan touhua. Palkinnot on ihan perseestä! Ja tässä bingossa ei takapuoli puudu ja on muutenkin ilmainen.

.

Jouni Forsström.

Teaser Kivun nautinto työpajaan.

Jouni Forsström

.

Juuso Kekkonen

Heterohko, eli seksuaaliterveyttä stand upin keinoin

Juuso Kekkonen esittää palasia stand up -luennostaan, jonka kanssa hän kiertää ympäri Suomen kouluja puhumassa teini-ikäisille seksistä, seksuaalisuudesta, sukupuolesta ja ihmissuhteista. Mitkä ovat teinien yleisimpiä kysymyksiä ja mitä muuta Juuso on oppinut kierrettyään vuosia puhumassa näistä aiheista?

Juuso Kekkonen on koomikko ja kirjoittaja, joka on tullut tunnetuksi ennen kaikkea tavastaan purkaa auki seksiin, seksuaalisuuteen, sukupuoleen ja ihmissuhteisiin liittyviä tabuja hauskalla ja informatiivisella tavalla. Hänen omaelämänkerrallinen Outo homo -monologinsa sai sekä QX Awardsin palkinnon vuoden parhaana esityksenä, että Suomen seksologisen seuran Valopilkku -palkinnon. Juuso on kiertänyt kouluissa ympäri Suomea puhumassa näistä aiheista teini-ikäisille vuodesta 2013 lähtien ja hän on tasaisesti yllättynyt, kuinka paljon kouluissa saa kiroilla, jos muistaa kysyä ensin luvan. 

www.facebook.com/thatjuusokekkonen

www.juusokekkonen.fi

Juuso Kekkonen

.

Kleine Feder.

Boylesque

Kleine Feder on Suomen varietee taivaan uusi tähti joka yhdistää esityksissään niin burlesqueta, draglesqueta kuin muita showtaiteen muotoja.

Innoituksensa Kleine Feder hakee niin Suomen kuin Euroopankin lavoilta, varsinkin Berliini ja Hampuri ovat antaneet paljon ideoita ja sytyttäneet vanhan varietee taiteen eloon tämän pienen kapinallisen sydämessä. Vanha ”viisauskin” sen sanoo, kansa tarvitsee leipää ja sirkushuveja ja näitä huveja tämä olento haluaa herätellä meissä jokaisessa. Tervetuloa vanhaan maailmaan.

Kleine federin toinen puoli Jron Feder taas on kunnostautunut master of ceremonyn roolissa. Jron Feder tavataan mm. Helsingin pyllistyksen Anaalitappi bingossa.

”Hyvään esitykseen kuuluu aina alku, keskikohta ja loppu… tästä syntyy show joka synnyttää tunteita ja näitä tunteita haluan herättää eloon yleisössä.”

Facebook: facebook.com/KleineFederOfficial

Insta: Kleine_Feder_Official

Kleine Feder

.

Heini Mikaela

Triple Trigger Jackson- Drag King show

Heini Mikaela on showtanssija, jonka voi nähdä soolokeikkojen lisäksi myös Afrodisiac- tanssiryhmässä, sekä kyseisen ryhmän mukana Talent Suomi tv-ohjelmassa. Hänet voi bongata myös useiden artistien musiikkivideoilta. Messuilla nähdään Triple Trigger Jackson- Drag King show, joka on vauhdikas showtanssiin pohjautuva esitys machoilua ja huumoria unohtamatta.

Heini Mikaela

.

Mr. Jason & Emily Joyride

Mr. Jason, Suomen valovoimaisin Strippari, Showtanssija ja Dj. Mr. Jason on monipuolinen esiintyjä, joka harrastaa lukuisia eri tanssilajeja Suomen parhaissa tanssikouluissa. Tanssiharrastuksiin kuuluu mm. katutanssilajit: Street & Hiphop, sekä latinotanssilajit: Salsa, Cha Cha Cha, sekä myös paritanssina tunnettu Bachata.

Esitykset sisältävät tanssikoreografioita, visuaalisia elementtejä, valoefektejä ja tietysti erotiikkaa sekä paljasta pintaa, jotka eroavat selvästi peruslinjasta.

Mr. Jason tuottaa myös ainoana tanssijana Suomessa Multimedia Show – esityksiä. Kyseessä on viihdekokonaisuus, johon sisällytetään useita eri tietolähteitä, kuten ääntä, videokuvaa, valotekniikkaa, grafiikkaa, tekstejä, tulta, pyrotekniikkaa, vettä, videoprojektoreja ja vastaavia synkronoituna musiikin kanssa.

Lisäksi hän toimii aikuisviihde-elokuvien parissa tuottajana, käsikirjoittajana, leikkaajana sekä näyttelijänä omassa tuotantoyhtiösssään ja on julkaissut lukuisia eroottisia elokuvia Suomessa. Myös suomalainen pornolehti KALEVI on julkaissut miehestä tarinoita ja eroottisia kuvia.

Mr. Jason on esiintynyt lähes kaikissa suurissa messu- ja festaritapahtumissa, erilaisissa TV-projekteissa, ja lukuisissa muissa alaan liittyvissä tilaisuuksissa ympäri Suomea. 

Showtanssijana edustus-, ja promootiotilaisuuksissa viime aikoina kovaa suosiota on kasvattanut myös Suomen ensimmäinen Tron Dance-Show (Jay e-Tron), sekä asiakkaiden sydämiä sulattanut kultainen The Mirror Man-hahmo.    

LINKKEJÄ:

website @ www.mrjason.fi

Facebook @ mrjasonfinland

Instagram @ mrjasonfinland

Snapchat @ mrjasonfinland

Emily Joyride aloitti uransa nais-stripparina vuonna 2018.

Lyhyestä kokemuksestaan huolimatta tämä kaunis cybertyttö on ehtinyt saavuttaa jo suurta suosiota alalla tehden ravintola- ja yksityiskeikkoja ympäri Suomea, sekä esiintymällä jo useammalla erotiikkamessulla ja festareilla mm. Helsingin Sexhibition-messuilla. 

Emily Joyride harrastaa Dancehall-tanssilajillekin tuttua TWERKkausta, jossa hän on alan ehdoton kuningatar. Lisäksi harrastuksiin kuuluu latinotanssilaji: BACHATA, jota hän harjoittaa yhdessä miestrippari Mr. Jasonin kanssa. Esiintyessään Emily Joyride hyödyntääkin tanssitaitojaan Twerkkaamalla ja tietää mitä sana ”BootyShake” meinaa.
Emilyn koreografinen puoli ja niiden sensuelli esitystapa saa katsojansa suorastaan janoamaan lisää.

Lisämausteena hän käyttää hyväkseen erilaisia valoefektejä ja UV-valoa, jotka tekevät showsta mukavan erilaisen ja antaa yleisölle uudenlaisia ulottuvuuksia.

SOSIAALINEN MEDIA:

Facebook @ emilyjoyride

Instagram @ emilyjoyride

Snapchat @ emilyjoyride

Emily Joyride
Mr. Jason

.

Dolly Diamondé

Striptease

Dolly Diamondé on burleski- ja stripteaselavoilta tuttu ilopilleri, jonka show ei jätä ketään kylmäksi. Hänen viettelevä tyylinsä yhdistelee burleskia, showtanssia, teatteria, sekä ennen kaikkea stripteasen kiusoittelua.

Dolly aloitti stripteasen parissa voitettuaan hopeaa Haluatko Strippariksi 2018-kilpailussa, mutta tanssitaustaa häneltä löytyy jo usean vuoden ajalta. Tämä diiva ihastuttaa varmasti – tanssilajista riippumatta.

Dolly Diamondé

Siirry sivun alkuun