Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat:

Anni-Elise tattoo

Bard & Jester

Dolly Diamondé / Huippukiva 

Erotic center podcast

Erotiikanherkkukauppa

FTS

Irina Tundra / Music Video Couture

Kenkämaailma

Masokisti

Positiiviset ry

PXC Underwear

Salakirjat

Susanna Syld

Sysimaa

Tarinoiden takaa

.

Lue näytteilleasettajista lisää alta.

.

Anni-Elise Tattoo

Sysimaan tatuoija Anni-Elise on Nautinnollisilla messuilla tekemässä walk-in tatuointeja!

Anni-Elise Art & Ink -sivulta https://www.facebook.com/TaAnniElise/ löydät walk-in tatuointeja sekä myös muutamia muita tatuointeja.

Messuilla walk-in tatuoinnit on valittavissa paikan päältä löytyvästä kansiosta, jossa on laaja valikoima erilaisia pieniä black&grey -kuvia.

Tule Nautinnollisille messuille ottamaan itsellesi tatuointi!

Bard & Jester

Bard & Jester myy erikoisnahka tuotteita aina Steampunk panssareista, Viktoriaanisiin päähineisiin ja Fantasia tuotteisiin. Erikoisuutemme on nahkatuotteet ja hatut ja teemme niitä myös custom tilauksina. Myös muita tuotteita kuten mekaanisia ja patteri taskukelloja, speciaaleja aurinkolaseja, goggles suojalaseja meiltä löytyy.

Ja toki meiltä löytyy myös kahleita, ja ruoskia sekä muuta niihin liittyvää oman studiomme tekemiä. Tule katsomaan ja ihmettele ja ihastu ja hanki jotain speciaalia itsellesi tai lahjaksi.

https://www.bardjester.com

https://www.facebook.com/BardJesterShop

https://www.instagram.com/bardjester/

Dolly Diamondé, Striptease, Huippukiva.fi

Dolly Diamondé on burleski- ja stripteaselavoilta tuttu ilopilleri, jonka show ei jätä ketään kylmäksi. Hänen viettelevä tyylinsä yhdistelee burleskia, showtanssia, teatteria, sekä ennen kaikkea stripteasen kiusoittelua.

Dolly aloitti stripteasen parissa voitettuaan hopeaa Haluatko Strippariksi 2018-kilpailussa, mutta tanssitaustaa häneltä löytyy jo usean vuoden ajalta. Tämä diiva ihastuttaa varmasti – tanssilajista riippumatta.

Dolly myy yhteistyössä Huippukivan leluja osastollaan.

www.dollydiamonde.com

www.huippukiva.fi

Erotic center podcast

SuJuvasti SeXistä ja muista Myyteistä on podcast youtubella, jossa puhutaan seksiin, seksuaalisuuteen ja erotiikka-alaan liittyvistä tabuista ym.

FB & IG: @su.ju.x

Vetäjinä: Suzie @misssuzieshewolf ja Juppe @erotiikkakeisaripori

Erotic Center on erotiikka-alan kivijalkaliike, josta löytyy vähän kaikenlaista, kaikille. Vaatteista varustuksiin ja palveluita privaatista yhteiskatseluun. Liike sijaitsee Porissa, Valtakatu 1. 

Erotic Centerillä on myös nettikauppa ja järjestävät kotikutsuja ja esiintyjiä juhliin. http://www.eroticcenter.fi/

Erotic Center toimii myös podcastin 1. sponsorina. Kummatkin ovat edustettuina messuilla. 

Erotiikanherkkukauppa

Erotiikanherkkukauppa kattaa notkuvan päydän täyteen laadukkaita seksivälineitä. Tervetuloa hyrisyttäville ostoksilla alan asiantuntijan opastuksella.

www.erotiikanherkkukauppa.fi

facebook.com/erotiikanherkkukauppa

instagram.com/erotiikanherkkukauppa

FTS

FTS Finland on itsenäisten seksityön tekijöiden suomalainen verkosto. Meidän käytössämme seksityö-sana kattaa koko seksi- ja erotiikka-alan ja sen sisältä löytyvät erilaiset työnkuvat. FTS-kirjainlyhenne viittaa eettiseen seksityöhön eli ns. reilun kaupan seksiin (”fair traid sex”).

https://www.facebook.com/ftsfinland/

twitter.com/ftsfinland

www.instagram.com/ftsfinland

Irina Tundra on striptease showtanssija ja glamour-malli. Lukuisat TV-, lehti- ja radio-esiintymiset sekä tittelit, kuten GLAMOUR GIRL FINLAND ja Suomen Seksikkäin, ovat taanneet hänelle aseman yhtenä Suomen tunnetuimpana stripparina. Vuonna 2019 Docendo julkaisi kirjan Irina Tundra K18, joka kuvaa Irina Tundran kymmentä vuotta aikuisviihdealalla.

Irina Tundra on esittänyt striptease-näytöksensä ympäri Pohjoismaita, Baltiaa, Iso-Britanniaa ja Australiaa. Hän esiintyy lavoilla, tanssilattioilla ja yksityisissä tilaisuuksissa.

Irina Tundra ompelee stripparivaatteita (Music Video Couture, Instagram: @musicvideocouture ). Vaatteita sekä kirja myynnissä

www.irinatundra.net

https://www.etsy.com/shop/musicvideocouture

Facebook @tundrairina @musicvideocouture

YouTube http://youtube.com/IrinaTundraOfficial

Twitter @irinatundra

Instagram @irina.tundra @musicvideocouture

Kenkämaailma

’One shoe can change your life.’ – Cinderella

Rakkaudesta kenkiin ❤️

https://instagram.com/kenkamaailma

https://facebook.com/kenkamaailma

www.kenkamaailma.fi

Libertine Center

Aviopari, joka on harrastanut parinvaihtoa yli viisi vuotta, puhuu ensimmäistä kertaa Suomessa avoimesti heidän vapaamielisestä elämäntyylistä. Heidän tavoite on auttaa, neuvoa ja ohjeistaa pariskuntia kyseisen elämäntavan ensimetreillä. Oliver ja Kadri ovat matkustaneet paljon ympäri maailmaa, tavanneet satoja pariskuntia ja sen lisäksi he ovat rakentaneet uuden vapaamielisille tarkoitetun sivuston -Libertine Centerin.

www.libertine.center

Masokisti

Masokisti™ suunnittelee ja valmistaa käsityönä nahka-, puu- ja metallituotteita asiakkaan toiveiden mukaan. Valikoimissamme seksuaalisuuden toteuttamiseen liittyvät nahka-, metalli-, puu- ja fantasiatuotteet, sekä sisustustuotteet ja palvelut. Jokainen toteutus on yksilöllinen ja siinä näkyy aito käsityön jälki.

www.facebook.com/masokisti.fi/

www.instagram.com/masokisti_ejr

www.masokisti.com

Positiiviset ry

https://www.positiiviset.fi/

PXC Underwear

PXC:n liikeideana on tarjota laaja valikoima laadukkaita alusasuja sekä henkilökohtaista asiakaspalvelua. Valikoimassa on kauniita ja korkealaatuisia alusasuja, joissa viihtyy aamusta iltaan. Alusasuja myyvät itsenäiset jälleenmyyjät kotiesittelyissä, työpaikka-, yhdistys- ja muissa yhteisöesittelyissä, henkilökohtaisilla palvelukäynneillä, kotiputiikeissa sekä messuilla, tapahtumissa ja asiakastilaisuuksissa.

http://pxc.fi

https://www.facebook.com/pxcunderwear

https://www.instagram.com/pxcunderwear/?hl=fi

Salakirjat

Salakirjat tarjoaa myyntiin historiallisia suutelu- ja viettelysoppaita.

http://www.salakirjat.net

https://www.facebook.com/salakirjat

Seksipuhe- ja Elämysseksikortit

Kun sinä ja kumppanisi kaipaatte seksiltänne vapautta, syvällisempää seksipuhetta tai toimintaa, ovat nämä kortit ovat juuri teille.

Hypätkää rohkeasti aistien maailmaan ja tehkää yhteisistä hetkistänne elämyksellisempiä!

Tiedosta nautinto -terapiakortit

Seksuaalisuuden terapiakortit sinulle seksuaaliterapeutti, -neuvoja tai ihmissuhdetyötä tekevä.

Korteissa seksuaalisuusteemaiset kuvat ja sanat tukemaan sinun asiakastyötäsi. 

Rouva & Herra Syld

www.rouvasyld.fi/shop

Sysimaa

Tarinoiden takaa

Anna on Helsinkiläinen indie kirjailija, sisällöntuottaja ja noita. Annan kirjalliseen tuotantoon kuuluvat urbaani fantasia, romantiikka ja eroottiset tarinat. Hänen kirjoittamiaan eroottisia tekstejä on julkaistu mm. Regina lehdessä ja lukuisilla aihepiirin nettisivustoilla.

Messuilla Anna myy aikuisten urbaania fantasiaromaania Magian lapset Tristanin koru. Kirjan keskeisenä teemana on rakkaus. Kirjan maailmassa sivutaan polyamoriaa ja epätavallisia, vapaamielisiä perhe- ja parisuhdemalleja.

Siirry sivun alkuun