Info

Nautinnolliset kevätmessut 4.4.2020

Messujen teema: Seksuaalinen vapaus ja hyvinvointi

Nautinnolliset kevätmessut on  matalan kynnyksen tapahtuma, jossa kävijä saa mahdollisimman kattavasti tietoa seksuaalisuuden eri osa-alueista.

Nautinnolliset kevätmessut eivät ole perinteinen erotiikka-alan tapahtuma, vaan messut keskittyvät enimmäkseen luentoihin ja työpajoihin. Lisäksi tapahtumassa on useita näytteilleasettajia, osa myymässä tuotteita, osa esittelemässä toimintaansa ja palvelujaan.

Messuilta löytyy myös ohjelmaa, joka esitetään messujen lavalla.

Tapahtuma tulee olemaan kävijälle informatiivinen ja viihdyttävä.

 

Paikka: Agroksenmäen holvikellari, Vanha talvitie 14, 00580 Helsinki

Aukioloaika

 La klo. 15:00 – 01:00

Liput

15 €, ovelta ostettaessa 20 €

Avustajat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Tapahtuma on K18

Osta liput täältä.

 

 

Saapumisohjeet:

Holvikellari sijaitsee Helsingissä, Hermannin kaupunginosassa. Tapahtumapaikan osoite on Vanha talvitie 14, 00580 Helsinki. Holvikellarille kuljetaan Helsingin Tukkutorin alueen porttien kautta. 

Helsingin Tukkutorin vierestä löytyvät Helsingin sisäisen liikenteen bussien 56 ja 68 pysäkit. Tukkutorin vierelle kulkee myös seutubussi 505. Metroasemista lähin on Kalasatama, josta kävelee Agroksenmäen holvikellarille reilussa 5 minuutissa. Lisäksi Kalasataman metroaseman lähellä sijaitseville bussipysäkeille pysähtyvät lukuisat Itäväylää pitkin kulkevat ilta- ja yöbussit.

Parkkipaikat:

Holvikellarin pihalla on rajallinen määrä parkkipaikkoja, jotka on varattu näytteilleasettajille. Lähimmät parkkipaikat löytyvät Vanhan Talvitien varrelta. 

Esteetön liikkuminen:

Juhlasalin varsinaisessa etuovessa on vain matala kynnys (3 cm). Juhlasaliin laskeutuvien portaiden yhteyteen on asennettu luiska, joka helpottaa pyörätuolin tai rattaiden kanssa liikkumista. Lisäksi juhlatilassa on yksi tilavampi nk. inva-wc, josta löytyy myös lastenhoitopöytä.

Ruokailu:

Messuilta löytyy kahvila, josta saa pientä purtavaa, kahvia, teetä ja virvokkeita. 

Siirry sivun alkuun